Theater, dans. muziek en beeldende kunst.....

 

....als evenement

U wilt een bijzonder project organiseren, Aalt Productie wilt u hierbij graag helpen. Bijzondere projecten als buitenevenementen, een intiem festival of theater op locatie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Door een groot netwerk en voortdurende speurtocht naar nieuwe artiesten, voorstellingen, kunstenaars en acts word het juiste evenement gecreëerd.

 

....als vermaak

Als organisatie wilt u een bedrijfsfeest organiseren of op een ludieke manier de aandacht vestigen op uw thema. Aalt productie bedenkt en realiseert een concept wat naadloos aansluit op uw wensen, welke u op deze dag of avond wilt uitdragen.

 

....als educatie (middel)

In veel opzichten kunt u onderwerpen en situaties bespreken, maar het kan meer tot de verbeelding spreken om toneel te gebruiken om onderwerpen te behandelen. Leren door spelen, ervaren en te beleven. Doordat men zich verdiept in standpunten van anderen, verplaatst men zich en ervaart waarom de ander zo denkt en handelt zoals ze doet. Theater kan door middel van een rollenspel of het voeren van een debat of discussie in personages een middel zijn om een onderwerp te bespreken in een groep.